17.05.2024.

14:25

Foto: informer

Hronika

Radoslav upravo stigao na grob supruge! Zatvorska marica dovezla najstarijeg Dragijevića (VIDEO)

Najstariji Dragijević dovezen je u zatvorskoj marici i sa lisicama na rukama kako bi odao poslednju počast supruzi. Prisutno je još oko pedesetak ljudi, pretpostavlja se rođaka, koji su u rukama nosili cveće i sveće i tražili od policije da se oteraju novinari. 

Svetlana je, inače, bila jedini član familije Dragijević koja nije bila osumnjičena da je umešana u ubistvo devojčice.

Ona je preminula 15. maja u komšijskom dvorištu, a biće sahranjena danas u 14 sati na lokalnom groblju, pored mlađeg sina Dalibora (40) koji je preminuo 7. aprila u policijskom pritvoru, pre tačno 40 dana. 

Na dvorišnoj kapiji porodične kuće Dragijevića je trenutno katanac, vrata su zaključana. Na fasadi se nalazi samo čitulja i ništa više. Sve je sablasno pusto. Na Svetlaninoj čitulji nisu potpisani ni muž Radoslav ni stariji sin, već stoji samo "njeni najmiliji".  

Smrću Svetlane, njena porodica je prepolovljena. Raspad je počeo 26. marta, kada je u obližnjem Banjskom Polju nestala Danka za koju se veruje da je ubijena. U ranim jutarnjim satima 4. aprila prvo je uhapšen Dejan, radnik borskog "Vodovoda" koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu devojčice.

Preminuo u pritvoru

Kasnije, tokom salušanja, postao je glavnoosumnjičeni, jer je priznao da je dete golim rukama udavio u službenom automobilu "panda". 

Prethodno je tim vozilom njegov kolega Srđan Janković (50) udario devojčicu, a Dragijević je navodno ubacio u gepek. Potom su u policijskom pritvoru, kao pomagači, završili i  Dalibor i Radoslav Dragijević.

Ali, Dalibor je preminuo 7. aprila, oko 3.10 sati, u policijskoj stanici u Boru. Uzrok njegove smrti se još istražuje.