17.05.2024.

22:50

Foto: Informer/V.J.

Hronika

Poslednje reči majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! Komšinica kod koje je izdahnula svedočila o tragediji porodice Dragijević

Svetlana je tog kobnog dana, 15.maja otišla u posetu komšijama koji su udaljeni nekoliko kuća od njene.

- Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u poseti. To su zaista strašne stvari - kaže članica porodice Todorović koju smo zatekli kako u rukama drži dve velike sveće, verovatno spremajući se za sahranu:

- Sve što se dogodilo toj porodici je na kraju tužno. Jedna kuća se ugasila.

Inače, članicu porodice Todorović zatekli smo kako izlazi iz svog automobila ispred svoje kuće. Vidno neraspoložena i neutešna uspela je da kaže nekoliko rečenica, a potom se onako u crnini zahvalila na razgovoru u ušla u kuću.

Svetlana Dragijević je komšijama navodno, pre nego što se srušila samo uspela da izusti rečenicu: "Dajte mi malo vode, nije mi dobro."

Uznemirene komšije pozvale su Hitnu pomoć koja je ubrzo došla, ali su nažalost i pored svih napora lekara samo mogli da konstatuju Svetlaninu smrt.

- Bila je i policija, radili su uviđaj jer je žena umrla u kući, a potom su njeno telo prevezli na obdukciju - ispričale su komšije.