18.05.2024.

16:15

Foto: V. J.

Hronika

Ubica male Danke Ilić za majkom ni suzu nije pustio! Ponašanje Dejana Dragijevića na sahrani zgrozilo rođake i komšije! (FOTO)

Pre svih , Svetlanu Dragijević na večni počinak došli su da isprate sin Dejan i suprug Radoslav , osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić.

Oni su sa lisicama na rukama u pratnji policije stigli pre svih i kako se moglo zaključiti iz priče nekolicine prisutnih koji su se tu zatekli , Dejan je bio sasvim opušten, bez trunke emocija.

Informer

 

- Nije se videlo da se baš mnogo potresao. Bio je miran, opušten, nije ni zaplakao a u jednom momentu je nekog od grobara poznao pa mu se čak kroz smešak javio klimnuvši glavom. Ovo niko nije mogao da poveruje, ljudi su se zbunili ovakvim ponašanajem nekoga ko uradi monstruozni zločin i ubije malo dete pa ga ni smrt majke ne dotiče, sa čuđenjem priča izvor Informera.

Dejan i Radoslav Dragijević su ubrzo po nalogu tužioca VJT u Zaječaru policiskom maricom vraćeni u zatvorsku jednicu , a nakon toga je Svetlana Dragijević u prisustvu 50-atk žitelja Zlota , komšija , familije i poznanika ispraćena na večni počinak.

Informer

 

Umesto da sinu Daliboru obeleži četrdesetodnevni pomen, sahranjena je pored njega. preostala su još dva odvojena grobna mesta, koju verovatno ostavljena za druge članove porodice Dragijević, Dejana i Radeta .

Informer

 

Inače, pored izlivene betonske ploče, na krstu Svetlane Dragijević okačena je umrlica i uz nju buket belih kala.