18.05.2024.

19:51

Foto: N.F/društvene mreže

Hronika

Sahranjena dan pre rođendana: Sugrađanin je ubio u majčinom stanu, nejasna pozadina

Stravičan zločin dogodio se 15. maja kada je Lazarević došao na vrata stana Leline majke, u kojem je bila sa sinom (23), i odmah je fizički napao. Uzalud je mladić potrčao po pomoć, čim se vratio zatekao ih je u lokvi krvi, iskasapljene nožem.

I Lela i Nikola su iz Požarevca. Ona se pre nekoliko meseci doselila kod majke u Beograd, gde se sklonila od Lazerevića koga je navodno i ranije prijavljivala za nasilje. U vreme zločina njena majka je bila na banjskom lečenju.

Ubica je došao kobnog dana i sa vrata odmah krenuo da se svađa i nasrće na nju. Potom joj je zadao više ubodnih rana po telu, a onda je digao ruku na sebe.

Emotivna osveta ili?

Sve je mnogo intrigantnije u celoj stvari što je Lazarević bio u braku, u kojem ima dvoje dece, pa su mnogi skeptični da li radilo o emotivnoj ili nekoj drugoj osveti. Nikola je u Požarevcu živeo sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu, lepo je zarađivao.

- Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - rekao je jedan šokirani komšija iz Požarevca.

Komšije iz zgrade gde se odigralo krvoproliće kažu da Lelu nisu dobro poznavali, jer nije tu živela:

- U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju. Lelin sin je ubrzo došao i zatekao jeziv prizor. Ispostavilo se da je muškarac prvo pesnicama izudarao ženu, iskasapio je kuhinjskim nožem, i naposletku sebi zario nož u vrat.