21.05.2024.

15:47

Foto: facebook

Hronika

Dvogodišnje dete sekirom ubio u krevecu, drugo u ćošku! Stravični detalji zločina u Tuzli

Da sve bude još šokantnije, otac monstrum je krvoproliće u detalje isplanirao. Prema prvim rezultatima istrage, sekiru je kupio na pijaci a dvogodišnje dete je ubio u dečijem krevecu!

No, tome nije bio kraj. Drugo dete od devet godina ubio je zatim u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala da spreči, nažalost, nije uspela.

Prodavac, od koga je Mujaga kupio sekiru, izjavio je da nije mogao ni da nasluti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci kod "Hameta".

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sekira u stanu i da je poslana na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima. 

Jeziva poruka

Osim toga, kako smo ranije objavili, ubica je na vratima stana ostavio nekoliko poruka. U jednoj od njih, napisanoj olovkom, između ostalog piše: J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!" 

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. U jednoj od poruka se navodno pojedincima "zahvalio" za pomoć.