22.05.2024.

16:26

Foto: screenshot/Printscreen You Tube

Hronika

"Jao, kuku meni sine Momo, ubi mi te drogeraš, kuću mi zatvori"! Majka poginulog vozača iz Bariča ostala bez sina jedinca!

Momčilo je bio neoženjen i nije imao dece, a živeo je u porodičnoj kući u selu Barič sa majkom Marom starom 82 godine.

Ekipa Republike je posetila njihov dom u koji se iznenada uselila tuga. Zatekli su sestre od tetke i ujaka stradalog Momčila i njegovog sestrića, kao i komšije ispred kuće za stolom.

Informer

Momčilo je poginuo na licu mesta, a više putnika je povređeno

Nesrećna majka inače lošeg zdravlja pala je u krevet od saznanja da je ostala bez jedinca. Rođaci kažu da je Momčilo bio brižan sin i da je majku čuvao i pazio, da joj je bio dragocena pomoć i smisao života.

Danas je Mara na kratko sa sinovcem išla u opštinu i policiju oko papirologije potrebne za sahranu sina. Ona je jedva hodala sa štapom i uz pomoć rođaka koji su je pridržavali.

- Mara samo ponavlja "Jao,kuku meni sine Momo. Ubi mi te drogeraš. Kuću mi zatvori". Šta će kukavica ostala je bez ikoga bliskog. Ima ona sestre i sestriće, al sina više nema. Decu drugu nije imala. Muž joj je umro pre pet godina - rekao je komšija.

Momčilo je u udesu umro na licu mesta, a šest putnika je prevezeno u KBC "Bežanijska kosa", dok je 11 povređenih primljeno u Dom zdravlja u Obrenovcu. Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 10 sati nadomak Obrenovca.

Mari koju familija tako zove iako joj je pravo ime Milena, policija je saopštila za sinovljev udes.

- Došli su policajci sa ekipom hitne pomoći i dali joj injekcije da je smire da bi lakše podnela najtragičniju vest- kazala je rođaka porodice.