23.05.2024.

22:57

Foto: ATA Images, Miloš Rafailović

Hronika

Belivuk slao supruzi poljupce i ljubavne poruke: Volim te, jesi li se naspavala?!

Vođe koljačke bande, Belivuk i Miljković kojima se sudi i u drugom postupku za sedam svirepih ubistava i druga teška krivična dela, dovedeni su iz pritvora. Ostali optuženi su u sud u Ustaničkoj došli sa slobode. 

Supruge Belivuka i Ivanovskog, optuženog pripadnika klana, sve vreme su tokom ročišta komunicirale, dok im je Miljkovićeva žena bila maltene okrenuta leđima.

Informer

Tanja Miljković

- Tanji Miljković kao da je sve ovo bilo dosadno, s obzirom na to da je non-stop zevala, a delovalo je kao da je Bojani i Mariji, pored kojih je sedela na klupi za publiku, okrenula leđa. Ona je samo nonšalantno mahnula suprugu rukom i osmehnula mu se - potvrdio je izvor iz suda za Kurir.

S druge strane, Belivuk i Miljković su bili vidno raspoloženi i sve vreme su komunicirali između sebe. Kada su u sudnicu ušle njihove supruge, obojica su se okrenuli ka njima i smeškali im se i dobacivali.

- Volim te, jesi li se naspavala? - došapnuo je Belivuk supruzi Bojani, koja je na ulasku u sud delovalo neraspoloženo, a onda joj je poslao i poljubac. 

Informer

Bojana Belivuk

Ova tri bračna para se optužnicom terete da su prljav novac, zarađen kriminalom, ubacivali u legalne tokove kroz kupovinu stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila, satova... U istom postupku optužena je i Belivukova tašta Snežana Đorđević.