25.05.2024.

08:34

Foto: printscreen instagram

Hronika

Tuča učenika nasred ulice! Uznemirujući snimak obračuna u Novom Pazaru, samo jedna žena pritrčala da razdvoji tinejdžere

Kako su lokalni portali preneli obračun se odigao nakon završetka nastave dok su učenici sa rančevima na leđima izlazili.

U tom trentuku prišla su trojica dečaka jednom od polaznika pripremne nastave i pitali ga da li poznaje jednog dečaka, a kada je ovaj to potvrdio udaren je u lice, a onda su svi nasrnuli na njega. U opštem haosu i jedan od polaznika nastave je nasrnuo na ovog dečaka, koji se žestoko branio.

Obračun je bio zastrašujuć kako se može videti na snimku sa obližnjeg objekta. Interesantno je da dok su se drugi učenici razbežali niko do prolaznika ili vozača koji su se u tom trenutku tu zatekli nije reagovao, osim jedne žene koja je dotrčala da razdvoji dečake koji su se tukli nasred ulice. 

Prema nezvaničnim informcijama napadnuti dečak je navodno prijavio policiji šta se dogodilo, i identifikovao je samo jednog od napadača, najverovatanije onog koji takođe ide na pripremnu nastavu kao i on.

Da li je obračun uopšte prijavljen, kao i šta je motiv napada biće biće tek utvrđeno.