25.05.2024.

10:37

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Detalji krvavog obračuna u Leskovcu! U dečiju svađu umešali se roditelji, potegao nož i izbo muža i ženu

Kako izveštavaju portali posle bezazlene svađe u tuče dece u selu Donja Jajina izbila je svađa između roditelja u kojoj je bračni par S.S. (54) i D.S. (53) krvnički izbodeni nožem.

Drama se odigrala oko 23 sati, a supružnici su posle ukazane pomoći u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac, hitno prebačeni u UKC Niš, gde su odmah po prijemu zbog teških povreda grudnog koša i unutrašnjih organa operisani.

Prema nezvaničnim informacijama napadač J.S. je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje nakon čega će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

Meštani Donje Jajine kažu da su napadač i ranjeni rođaci i da žive u zajedničkom dvorištu, a da se drama odirgala nakon svađe dece.  

- Oni su familija. Deca se posvađala, a supružnici su zgrabili polomljene flaše i otišle da se rasprave. Bilo je tu psovanja i svakakvih reči, a onda je on zgrabio nož i izbo ih. Bilo je strašno. Horor. Krvi je bilo svuda. Mislili smo da ih je pobio, ali smo čuli da su operisani i da su sada dobro - kažu komšije iz Donje Jajine.