27.05.2024.

13:30

Foto: Peđa Milosavljević

Hronika

Novi detalji prebijanja brata ministra BiH bacaju potpuno novo svetlo na slučaj

Kako smo već pisali, napala su ga dvojica mladića koji su zatim pobegli, a policija ih trenutno traži. 

Iako se u početku spekulisalo da je u pitanju ubistvo, navodno svedočenje supruge moglo bi da baci potpuno novo svetlo na slučaj.

Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi pomenuti izvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

"Nikad nisam čula nekoga da tako diše"

Navodno, komšije su sa terase videle šta se dešavalo, a jedna od kmšinica se i mimoišla sa Đorđem kada je krenuo da odbrani sina od nasilnika u parkiću. Navodno, sukob je nastao zbog lopte.

- Došla sam sa terena, a on je silazio potpuno zdrav. Verovatno se tad desilo! Čula sam ispred vrata gužvu i kad sam otvorila vrata, videla sam Hitnu pomoć, bilo ih je puno - ispričala je V.D., komšinica Đorđa Mijatovića i dodala:

- U životu nisam čula takvo disanje. 

Ministar: Brat mi je ubijen u Beogradu

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se na društvenim mrežama.

"Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.