27.05.2024.

13:47

Foto: Informer

Hronika

Danijel uboden nožem u srce: Komšije otkrivaju detalje jezivog ranjavanja na Karaburmi! Neko je goste gađao parfemom

Kako saznajemo, muškarac je zadobio i povredu u predelu srca, a u Urgentnom centru su mu konstatovali teške telesne povrede.

Komšije koje žive u kompleksu zgrada gde se dogodio jezivi napad ispričale su da je juče bilo prepuno policije. Pričaju da je iako se isprva mislilo da je Danijel izboden zbog svađe u kafiću, do sukoba zapravo došlo zbog parfema kojim je ranjeni gađao svog komšiju.

- On je izboden ispred zgrade u kojoj stanuje, to je svađa komšja. Čuo sam da je ranjeni gađao sa terase parfemom, pa da ga je ovaj sačekao i izbo nožem. To su nerazjašnjeni odnosi od ranije - priča nam jedan od komšija.

Kako dodaje druga komšinica u šoku je zbog napada.

- U sred bela dana da neko tako napadne čoveka i da ga izbode. Sirene su odzvanjale, bilo je 4,5 automobila. Sinoć kad sam prošla su prali krv sa pločnika - rekla je ona, dok je ejdna sugrađanak otkrila još neke detalje:

- Taj kafić tu svima smeta, neko je slavio veridbu ili šta već, a onda je neka osoba gađala goste parfemom. To je bila kap koja je prelila čašu, a onda je vlasnik kafića sačekao ovog čoveka ujutru i izbo ga. deset ljudi ga je nosilo, ovo je strašno, još su tu tragovi krvi - priča komšinica.