28.05.2024.

10:35

Foto: Informer

Hronika

Paketići od droge i đubre za mališane! Građane Voždovca uznemiravaju narkomani koji se kriju iza vrtića, policija sprovela akciju (FOTO)

Našem portalu, obratili su se građani Voždovca kako bi apelovali na te iste ljude koji posećuju dvorište vrtića, da to prestanu da rade. 

Kako kažu, ne zanima ih ko šta radi, ali vrtić i njihovo đubre koje ostavljaju ujutru mališani, nije mesto za takve egzibicije. 

- Svakodnevno imamo muku sa njima, oni presakču jedan manji zid i tu se okupljaju. Iza sebe, ostavljaju veliku količinu đubreta, paketiće u kojima je bila droga i to sve gledaju naša deca. Moram da kažem, da je policija više puta izlazila na lice mesta i dvojica su uhvaćeni, ali su pušteni jer im u tom trenutku ništa nije pronađeno. Hvala policiji koja je uz nas, zaista se trude i stalno tu dolaze ali ovo mora da prestane, ipak je ti vrtić za decu - kaže jedan od sugrađana. 

Kako bismo potvrdili navode, pozvali smo vrtić gde su nam ukrtako potvrdili navode:

- Jeste, to je istina okupljaju se, ali nemamo način kako da ih oteramo. Uzdamo se u policiju

Policijska akcija je u toku, i konstantno se traga za njima, a građani su zadovoljni jer policija radi svoj posao upravo kako treba, u korist građana.