29.05.2024.

12:14

Foto: Shutterstock

Hronika

U Sjenici muk: Rodbina i komšije u neverici nakon što je snajka ubila svekrvu

Prema dostupnim informacijama osumnjičena snaha je živela u Nemačkoj ali se u trenutku incidenta nalazila u Srbiji zbog postupka razvoda.

Policija je saopštila da je nesrećna svekrva preminula od višestrukih uboda nožem a incident se dogodio u porodičnoj kući. Slučaj je prijavljen nadležnim organima koji su brzo reagovali.

Komšije i rođaci govore da se radi o izuzetno finoj, poštenoj i dobroj porodici.

To je jedna izuzetna porodica. Porodica koja nikada sa nikim nije imala ništa. To su stvari van pameti, normalan insan to je može da uradimo sem nekog ko je sto posto lud, drogiran ili ne znam. Šta je ovde bilo u pitanju ne znam, ovakvu porodicu da zadesi nešto ovako je katastrofa za ceo Sandžak, za sve nas ovde. Ne bih dalje da pričam stvarano su stvari katastrofalne.

Ova rahmetli žena što je preselila je moja sestra, ja i ona smo drugo koleno, to je poseban insan bio, tu nema reči, Allah da im se smiluje i njoj Dženet da podari, a svima sabura da da, i da nikad nikog ovo zlo ne zadesi - rekao je brat nastradale žene za A1.

Meštatin ovog sela sa suzama u očima, vidno uzrujan dodao je: 

Teško, to ne može da se čita, uzrujan sam, ne znaš na kakav je način ovo moglo da se desi bez razloga da dođe i ubije ženu u kuću. To je bez ikakvog razloga.

Nakon ubistva snaja je pobegla iz ove kuće, navodno sva krvava nakon zločina. Uhapšena je u Užicu, predata je nadležnim organima i na teret joj se stavlja teško ubistvo.