30.05.2024.

08:35

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Nastavlja se parnični postupak protiv Kecmanovića! Danas bi Miljana, majka dečaka ubice, trebalo da svedoči

Na današnjem suđenju koje počinje u 9 sati pored Miljane Kecmanović pozvani su da kao svedoci izajev daju svedoci tadašnji školski pedagog i psiholog, kao i učiteljica dečaka.

Podsetimo ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio.

Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dečaka neće iznositi odbranu u parničnim postupcima, jer je dala izjavu u krivičnom postupku koji se vodi protiv nje, njenog supruga i vlasnika i instrukotra streljane u kojoj je njen sin učio da puca.

Informer

Upravo zbog ovoga ona se verovatno danas neće ni pojaviti u sudnici. 

Inače Miljana i njen suprug Vladimir su u krivičnom postupku negirali odgovornost za krivična dela koja im se stavljaju na teret. 

Miljanin i Vladmirov sin Kosta u trenutku kada je 3. maja prošle godine ušao u školu "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, i ubio devet učenika i radnika obezbeđenja i ranio još pet đaka i nastavnicu, imao je 13 godina zbog čega nije krivično odgovoran i neće odgovarati za užasan zločin koji je počinio.

Kosta se od tada nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu i sve vreme se ponašao kao da ništa nije uradio.