30.05.2024.

13:25

Foto: Foto: Društvene mreže, Miloš Rafailović

Hronika

Oglasio se brat žene koju je snajka izmasakrirala u selu kod Sjenice! Bila je posebna žena, ne mogu da verujem šta se desilo

Užasan zločin šokirao je meštane Sjenice, a brat od ujaka ubijene Bajre za lokalne medije je rekao "da ne može da veruje da se ovo dogodilo".

- Ubijena je moja sestra. Bila je posebna, nemam reči. Boga molim da porodici podari snagu da sve ovo izdržimo i da nikad nikoga ovo zlo ne zadesi - rekao je brat ubijene Bajre.

Kako dalje pišu lokalni mediji, Bajra je u trenutku zločina bila sama kod kuće, jer je njen suprug na poziv snaje L. A. A., koja je inače u procesu razvoda od muža, Bajrinog sina, otišao u hotel u Užice da se sastane sa snajom i preuzme decu. 

- Međutim, osumnjičena ga je pozvala kako bi njena svekrva ostala sama kod kuće. Kada je svekar krenuo put Užica, ona se uputila u Dubnicu i napala svekrvu u kući. Zadala joj je više uboda nožem, pa otišla - kaže izvor.

Informer

Krvavo telo Bajre Lakote pronašli su rođaci, a policija je ubrzo blokirala selo i krenula u potragu za ubicom.

- Rođaka je otvorila vrata kuće i tamo zatekla lokvu krvi i telo ubijene Bajre. Odmah je istrčala iz kuće i pozvala ćerku ubijene žene. Ubrzo su se okupili rođaci, komšije, policija je brzo stigla. Nož kojim je ubijena pronađen je pored tela u sobi - pričaju meštani. 

Kako navodi izvor iz istrage sve ukazuje da je L.A.A. planirala zločin jer je svekrvu krivila za razvod. 

- Sumnja se da je svesno pozvala Bajrinog muža u Užice, znajući da će Bajra u tom periodu biti sama kod kuće. Potom se vratila u hotel u Užicu i nameravala je da napusti Srbiji pre nego što iko shvati šta je uradila. Međutim, plan joj je propao i ona je uhapšena, a biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru koje vodi istragu - kaže izvor iz istrage.