30.05.2024.

17:54

Foto: Shutterstock

Hronika

Obezbeđenje kafane pretuklo doktorku i muža! Telohraniteljima batinašima određen pritvor

U pitanju su N. B. (51) i A. G. (52) koji se terete da su supružnike S.D. i A. D. udarali po glavi i telu drvenom nogarom, usled čega je S. D. zadobila teške povrede, a A. D. lake.

Oni su, kako je saopšteno iz tužilaštva, negirali krivicu:

"Javni tužilac će u daljem toku postupka ispitivati oštećene i svedoke, doneti naredbu za medicinsko veštačenje i preduzeti sve druge potrebne radnje u skladu sa zakonom."

Podsećanja radi, S. D. je sa drugaricom izašla u subotu u provod, kada im se pred kraj žurke pridružio njen suprug sa još dvojicom prijatelja. Ona je izjavila da je sve bilo u redu do pred kraj kada su, kako tvrdi, ničim izazvani na njih nasrnuli radnici obezbeđenja.

- Celo veče je bilo mirno, uživale smo i nismo imale nikakvih problema. Na kraju žurke, pridružio nam se moj muž sa dvojicom prijatelja. Pre polaska, suprug je krenuo sa mnom do toaleta. U momentu kada smo pokušavali da se probijemo kroz gužvu da bismo došli do toaleta, morali smo da prođemo pored izlaza, gde je obezbeđenje u tom trenutku izbacivalo dvoje ljudi. Mene su očigledno pomešali, misleći da sam i ja sa njima, napali su me i udarali iz sve snage - rekla je S. D. 

Potom je, kako je dodala, njen suprug iste sekunde reagovao i onda je usledilo brutalno nasilje:

- Tukli su nas ljudi iz obezbeđenja, udarali su i rukama i nogama, u toj gužvi uopšte nisam gledala ko je gde. U jednom momentu podigla sam pogled i videla čoveka iz obezbeđenja koji je u rukama držao drvenu nogaru od stola, udarali su nas oboje i time. Pokušala sam da dopuzim do mog muža na kojeg je više njih nasrnulo. Vikala sam: 'Ubićete ga, ubićete ga!'