01.06.2024.

14:38

Foto: Z.A.

Hronika

Svedoci samoubistva u šoku: Videli smo čoveka kako se šunja, čeka voz i baca se pod točkove

Policija i vozilo hitne pomoći stigli su za par minuta. Iako je bilo rano, nekoliko prolaznika se tu zadesilo i oni su ih pozvali telefonom.

- Uvek ustajem rano, odlazim tu preko puta po hleb, mleko i namirnice. Ugledao sam čoveka koji se skriva iza jedne kuće. Bilo mi je neobično, pa mi je pogled bio uprt u njega. Kada se začulo da nailazi voz, čovek je bukvalno počeo da se šunja ka pruzi.

Stao sam i zanemeo. U deliću sekunde taj čovek je skočio pod lokomotivu. Začula se jaka škripa kočnice voza, i video sam kako točkovi lokomotive vuku telo nesrećnog čoveka – ispričao je jedan od očevidaca policiji.

Gotovo identičnu priču nadležnima je ispričalo još par prolaznika I ovaj slučaj je proglašen samoubistvom. „Srbiјavoz“ je povodom nesreće izdala obaveštenje u kome se kaže:

- Voz koji je krenuo iz Zaječara za Prahovo pristanište u 06.20 časova, otkazuje se od mesta dogadjaja (nalet voza na N.N lice) do Prahovo pristaništa, dok se voz iz Prahovo pristaništa koji polazi u 08.55 časova za Zaječar, otkazuje na celom prevoznom putu - saopštili su iz „Srbiјavoza“.