01.06.2024.

22:09

Foto: Fejsbuk

Hronika

Ovo je ranjeni kriminalac iz Sarajeva: U ratu sa Keljmendijevim sinom preko TikToka!

Ovaj put nije bio iste sreće kao i 1. januara ove godine kada ga je promašilo nekoliko hitaca koje je u njega ispalio Benjamin Delalić iz Sarajeva.

Pašić je, inače, postao "regionalna zvezda" kada je od početka novembra prošle godine otvoreno zaratio preko društvene mreže TikTok sa Elvisom Keljmendijem, sinom balkanskog narkobosa Nasera Keljmendija.  

Zbog njihovog sukoba i neskrivenih pretnji i pozivanja na linč, obojica su 4. novembra privedeni na informativni razgovor, nakon čega su pušteni. Međusobni rat su i dalje nastavili tako što su se svakodnevno jedan drugom obraćali na TikToku nizom uvreda i pretnji tokom lajv javljanja.

Ovo su samo neke od njih: Ne diraj lava dok spava i mirna ti glava; Ne diraj, inače, će biti rata!; Zamislite, preti mi kreten, cinkaroš, ma ubiću te čim te vidim!; Onaj ker Faćo, mafijaš na baterije...

Elvis Keljmendi je, podsetimo, hapšen u julu 2022. kao deo kriminalne grupe koja je švercovala drogu, a nakon hapšenja nađena je i tajna sveska klijenata. U oktobru iste godine Keljmendi je postao svedok tužilaštva i otkrio je sve tajne tog klana.