03.06.2024.

09:29

Foto: Društvene mreže

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Ovo je potvrdio novinarima tokom protekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

Srđan Janković koji je upravljao automobilom kada je udarena devojčica nakon hapšenja branio se ćutnjem i nakon dva meseca rešio da progovori.

Izgledi su da će se ovo misteriozno i teško krivično delo konačno razrešiti ako on na saslušanju, koje je zakazano za sutra u VJT Zaječar, otkrije šta se dogodilo i gde se eventualno nalazi telo maloletnog deteta.

Inače, najstariji Dragijević, otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana D. nakon pritvora zbog  saučesništva u krivičnom delu za koje još nema dokaza, jer telo devojčice nije nađeno, 29. maja pušten je da se brani sa slobode.

Informer

 

Njega već neko vreme nema u porodičnoj kući u Zlotu, koju je zatekao praznu, jer su mu u međuvremnu preminuli i mlađi sin Dalibor i supruga Svetlana.

- Dolazio je pre par dana kod mene kako bi izmirio troškove sahrane supruge. Doneo je sve što je bilo potrebno iz PIO fonda jer su penzioneri oboje. Bio je sav utučen zato ga niko nije ništa pitao, niti je imao snage da ga pita. Šta i da se pita u ovakvoj situaciji- rekao je vlasnik pogrebnog preduzeća u Boru.