04.06.2024.

11:13

Foto: Printscreen You Tube

Hronika

Pogledajte kako agenti FBI tragaju za Anom Knežević! Ronioci pretražuju kanale, inspektori "češljaju" njive oko Madrida (VIDEO)

Špansko ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak potrage nepristupačnih predela i kanala.

Prvoosumnjičeni za nestanak ove Amerikanke kolumbijskog porekla je njen suprug Srbin David Knežević, koji je nedavno uhapšen na Međunarodnom aerodromu u Majamiju i on se od tada nalazi u pritvoru.

Informer

Kako se vidi na snimku španska policija i FBI tragaju na nepristupačnim terenima, a vide se i policajci u ronilačkim odelima koji pretražuju kanale i bare, koje se nalaze nedaleko od mesta gde je poslednji put viđena žena.

Kako smo ranije pisali, Ana Knežević se prošle godine doselila u glavni grad Španije, nakon stresnog razvoda od Knežević. Poslednji put je viđena i kontaktirala je prijatelje početkom februara.

U noći njenog nestanka nepoznata maskirana osoba obojila je sigurnosne kamere, a potom je viđena kako sat vremena nakon toga izlazi iz apartmana Ane Knežević u luksuznom delu grada, sa koferom u ruci.

Američki organi otkrili su da je David Knežević u Srbiji iznajmio automobil koji je prešao skoro 8.000 kilometara, te da je putovao po Evropi.

Identičan automobil viđen je nedaleko od apartmana u kom je boravila Ana Knežević, sa tablicama koje je vlasnik tog dana ranije prijavio da su ukradene. Radnik u prodavnici gde je kupljen sprej kojim su obojene kamere ispričao je da osoba koja ih je uzela dosta podseća na Davida Kneževića.

Državljanin Srbije nalazi se u pritvoru u Sjedinjenim Američkim Državama i njemu se na teret stavlja krivično delo otmica, za koje je zaprećena kazna i do doživotnog zatvora.