04.06.2024.

13:32

Foto: Foto: Informer

Hronika

Sramna odbrana Srđana Jankovića: "Danku nikada nisam video u životu, ne grize me savest" (VIDEO)

Prema nezvaničnim saznanjima Informera Janković je tužiocu rekao da nikada u životu nije video Danku Ilić i da je nije ubio.

- Navodno Janković je rekao da nije udario Danku Ilić kolima, da je nikada nije video i da ga savest zbog njenog ubistva ne grize. Dodao je i da na kolima nema udubljenja i demantovao tužilaštvo i policiju - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Informer

Njegov advokat Živadin Bogdanović izjavio je nakon saslušanja da neće davati nikakve izjave povodom toga.

- Ne dajem nikakve izjave, molim vas da razumete i njega i mene. To  što sada daje iskaz nakon ćutanja, to je njegovo zakonsko pravo, a šta će biti dalje će tužilac da odluči - rekao je advokat.

Iako su okupljeni novinari insistirali da im kaže o čemu je osumnjičeni Janković pričao pred tužiocem, advokat Bogdanović je samo odmahnuo rukom.

Podsetimo Srđan Janković se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi okrivljeni Dejan Dragijević priznao da je golim rukama zadavio devojčicu.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo male Danke nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.