05.06.2024.

09:18

Foto: EPA/Boris Pajović

Hronika

Crnogorska policija posle 40 dana bekstva uhapsila psiho osuđenika! Krio se u štek stanu bezbednosno interesantne osobe

Lješković je pronađen i uhapšen u štek stanu u Nikšiću koji je u vlasništvu Željka Jokovića, bezbednosno interesantne osobe, koji je tom prilikom takođe uhapšen.  

Iz Uprave policije Crne Gore potvrđeno je hapšenje odbeglog osuđenika koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela, a u dosijeu ima i pokušaj ubistva, i ovo mu je bilo treće bekstvo Specijalne bolnice za psihijatriju u Dobroti. 

Kako smo već pisali Lješković je podesnim alatom, malim savitljivim testerama za metal, prerezao rešetke, sačekao da obezbeđenje odvede grupu pacijenata u teretanu, a zatim savio rešetke i pobegao, jer bolnica nema ogradu ali ni spoljašnje obezbeđenje.

Interesantno je da je na svom Fejsbuk profilu odbegli Lješković objavio 28. aprila fotografiju na kojoj pozira iznad Svetog Stefana. 

Informer

Inače psiho osuđenik je uhapšen samo dan nakon velike akcije policije koja je za njim tragala na desetak lokacija u Podgorici i Danilovgradu. 

Policija traga i za Budvaninom Milošem Sekulićem koji je na poternici i koji se kako se sumnja krio zajedno sa Lješkovićem ali on za sada nije pronađen.