06.06.2024.

11:41

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Završeno suđenje Zoranu Marjanoviću: Zoranov brat svedočio, sin odbio a snajka Milica se nije pojavila - ovo je razlog

Kako saznajemo sa lica mesta, suđenje je završeno a izjavu je davao samo Zoranov brat Miloš Marjanović. 

Na današnejm suđenju pristupili su Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, koji nije želeo da odgovara na pitanja advokata, nije želeo da daje novi iskaz i Zoranov brat Miloš. Snajka Milica Marijanović, nije se pojavila na današnjem suđenju, jer je kako su rekli, morala da ostane pored desetomesečne bebe koja ima povredu glave. 

Budući da je samo Miloš želeo da daje novi iskaz, sudija Višeg suda u Beogradu Ivana Ramić, postavila je pitanje kako je Zoran reagovao kada je shvatio da je Jelena nestala?

- Bio sam kod kuće tog dana kada me je Zoran nazvao telefonom i rekao da je Jelena nestala, rekao je da su na nasipu u Crvenki sa Janom jer je Jelena želela da trči, delovalo je da je brat uznemiren, sačekao sam oca koji je bio u prodavnici, i otišli smo na nasip - počeo je Miloš i dodao: 

- Zoran je bio jako uznemiren, i želeo je da krene u potragu. Vozili smo se kolima po nasipu, gledali smo ka Dunavi, a ne na stranu gde je kasnije Jelenino telo nađeno. 

Da li je Zoran bio mokar i blatnjav, pitao je jedan od advokata.

- Nije, bio je samo uznemiren, kao i Jana koja je imala pet godina, nije shvatala da je njena majka nestala, i naleteli smo tada na Borisa Pucića, koji je nastavio potragu za Jelenom, a Zoran i naš otac Vladimir su se vratili kući kako bi odveli Janu koja je tada imala pet godina - izjavio je Miloš Marjanović.

Naredno suđenje zakazano je za 4.juli 2024. kada se očekuje da svoje izjave daju snajka Milica Marjanovič, Vera Vukomanović i vaspitačica male Jane.