06.06.2024.

13:19

Foto: Foto: Informer

Hronika

Šok! Novo lice postaje ključno za sudbinu roditelja Koste Kecmanovića

Ivan Jevtić, tužilac koji je do danas vodio slučaj Ribnikar premešten je u odeljenje za maloletnike Višeg tužilaštva u Beogradu.

- Za sada se ne zna da li će on nastaviti postupanje u predmetu Ribnikar sa nove funkcije ili će slučaj biti dodeljen nekom drugom - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Palate pravde.

Kako saznajemo u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, najveće šanse da preuzme slučaj Ribnikar ima iskusni i dokazani tužilac Nikola Uskoković.

Informer

Za sada se Više javno tužilaštvo u Beogradu nije oglasavalo ovim povodom, te se očekuje da će se narednih dana znati koji tužilac će nastaviti istragu.

Podsetimo, u krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.