06.06.2024.

13:39

Foto: Foto: Shutterstock, Kristijana Ćaćić

Hronika

Poznato stanje povređenih mladića na Štrandu: Jedan zadržan na daljem lečenju, dvojica otpuštena kući

U Urgentni centar KCV  primljena su tri pacijenta. Osamnaestogodišnji N.Š  je primljen sa povredama u vidu ubodne rane desne natkolenice. Nakon hirurške obrade, kako navode u Kliničkom centru Vojvodine, pacijent je smešten na Koliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju radi daljeg lečenja.

Drugi povređeni, B.O. (21) je zadobio lake povrede nagnječenje kolena i natkolenice, i posle lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje. Treći mladić, J.Š. (21) primljen je sa povredama u vidu iščašenja ramena, površinske povrede glave i grudnog koša i ubodna rana u predelu gluteusa. Nakon lekarske pomoći i hirurške obrade pušten jre na dalje kućno lečenje.

Zasada nepoznati maskirani napadači su, kako nezvanično saznajemo, na mladiće iz Futoga nasrnuli ispred jednog lokala na Štrandu. Udarali su ih, a u tom napadu je korišćeno i hladno oružje, te su dvadesetjednogodišnjaci i mladić star 18 godina zadobili posekotine po raznim delovima tela. Nakon napada, maskirani izgrednici su pobegli prema Mostu slobode i policija za njima traga. Jedan od napadnutih mladića, dvadesetjednogodišnji B.O.  je, kako saznajemo, posle nemilog događaja primetio i policiji je  prijavio da mu nedostaje torbica sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom.