10.06.2024.

14:29

Foto: V.B.

Hronika

Oboren još jedan policajac: Automobil mu presekao put u Novom Sadu

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 14 časova na uglu Kralja Petra i Kraljevića Marka u Novom Sad. Oboreni policajac je prevezen vozilom hitne pomoći u bolnicu gde će biti utvrđen stepen njegovih povreda.  

- Sumnja se da je nezgodu izazvao automobil koji mu nije ustupio pravo prvenstva prolaza, presekao mu put i tako ga oborio sa motora - rekao je izvor Informera. 

Uviđaj je u toku, a više detalji biće poznato nakon završenog uviđaja. 

Informer

 

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa izašla je na lice mesta po prvom prioritetu. 

"Zbrinut je muškarac star 43 godine, koji je nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije" rekao je Krulj.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. R. (21) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da se, upravljajući vozilom marke „pežo“, oglušio o naređenje saobraćajnog policajca da se zaustavi i naglo skrenuvši, udario u službeni motocikl kojim je upravljao navedeni policajac. Tom prilikom, policijski službenik zadobio je lake telesne povrede.