11.06.2024.

08:48

Foto: N.F.

Hronika

Ovo je ubica iz Subotice! Ubio oca pa lagao da je u zatvoru, komšije ispričale kako je monstrum otkriven! (FOTO)

Komšinice kažu da je sin tri godine lagao sve koji bi ga pitali gde mu je otac.

- Lagao je da mu je otac u zatvoru. On je problematičan. Ima i brata Silevestra, ali nisu u dobrim odnosima - kazala je komšinica.

Inače u prvom trentuku se spekulisalo da je otac bio korisnik socijalne pomoći i da je bilo sumnjivo jer tri godine nije podigao novac, ali komšinice kažu da to nije tačno.

- Sin je korisnik socijalne pomoći. On je imao neki udes i imao je posledice, pa je dobijao neku pomoć. Otac je jadnik radio i ne znam koliko mu je ostalo do penzije. Otac je pio, a sin Jozef je imao udes i jedva je živ ostao. Imao je posledice, pa je zbog toga dobijao tu pomoć. Sin je bio nasilan. Tukao je starog - priča naša sagovornica i dodaje:

- Kada bi ga pitali gde je stari on bi rekao u CZ-u, onda da je u zatvorskoj bolnici.. Onda je došao datum kada je rebao da izađe u zatvora, pa ga nije bilo, pa je tada rekao da mu se otac oženio i otišao kod žene da živi, pa da je u Mitrovici u zatvoru. I tako stalno. Komšiji je bilo sumnjivo pa se raspitao kod jednog policajca da li je Jozef stvarno u zatvoru, ali mu je ovaj rekao da stari dana nije bio u zatvoru, ali oba sina jesu. 

Informer

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili Jozefa Miciku (37) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je pre tri godine, nakon verbalnog sukoba, lopatom usmrtio svoga oca, a njegovo telo držao u pomoćnoj prostoriji.

Inače tokom uviđaja Jozef je ispričao šta je uradio, a komšije kažu da je mrtav hladan rekao i gde je lopata kojom je presudio ocu. 

Informer

- Pokazali su mu policajci jednu lopatu, ali je on rekao da nije njom ubio oca, već lopatom koju drži u spavaćoj sobi - ispričala nam je jedna komšnica i dodala:

Informer

- Stalno je pretio da će ubiti oca i zapaliti ga, ali niko to nije verovao. Oca je sahranio ispod neke fosne u podrumu. Klepio ga i ostavio ga ispod tih daski... Možda je bio i živ?