11.06.2024.

10:11

Foto: emitphoto

Hronika

Do zuba naoružani nasilnik danas na saslušanju u tužilaštvu! Pretio supruzi da će ubiti i nju i njenu porodicu

Osumnjičeni je uhapšen u nedelju oko 9 sati, nakon što je njegov šurak pozvao policiju i prijavio da je Nenad pozvao njegovu sestr i pretio joj da će ubiti i nju i celu njenu porodicu.

Prema nezavničnim informacijama on je rekao da se Nenad uputio ka beogradskom naselju Zuce gde se nalazi njegova porodica i da strahuje sa živote svih ljudi.

Zbog Nenadovih pretnji da će "ubiti ženu, njene roditelje, šuraka i njegovu porodicu" nekoliko timova policije krenulo je u potragu za nasilnikom. Za svega nekoliko minuta on je uhapšen, a policija je kod njega našla pištolj sa oko 30 metaka.

Inače u kući u kojoj stanuje sa suprugom u dvogodišnjom ćerkicom policija pronašla automatsku pušku i tri okvira za istu, kao u veću količinu municije i gasni pištolj.

Kako  prenose mediiji surpuga čoveka koji je prijavio zeta izajvila je da je videla kako Nenad svojim vozilom prolazi pored njihove kuće i gleda imanje.

Policija je uhapsila Nenada pre nego što je ispunio svoje pretnje.

Podsetimo pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.