12.06.2024.

07:57

Foto: V. Bilić

Hronika

Sin dobio batine u kafani, otac pobesneo i spalio pola lokala! Detalji obračuna na Bogosloviji (VIDEO)

Kako izveštavaju mediji Dušan R. (26) primljen je u utorak oko 2 sata u Urgentni centar u Beogradu sa povredama po glavi i telu koje je zadobio u tuči u kafani na Bogosloviji.

Njega su kako je izjavio pretukla dvojica muškaraca, zbog čega je on pozvao svog oca i ispričao mu šta se desilo.

Prema nezvaničnim informacijama Dušanov otac je verovatno u besu došao sa flašom u kojoj je bio benzin i zapalio baštu lokala. Bezom intervencijom vatrogasaca požar je odmah ugašen, ali je do tada izgoreo kompletan inventar bašte kafića. 

Policija je odmah privela Samira R. (48) i pisala mu krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Njegov sin je u tuči, kako su utvrdili lekari, zadobio lake telesne povrede, a o celom slučaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu.

Kako nezvanično saznajemo, policija je na osnovu snimaka sa kamera raspisala potragu za dvojicom napadača koji su pretukli Dušana. 

Inače povređeni Dušan je, navodno, inspektorima rekao da je sedeo u bašti kafane sa svojim rođakom kada su im prišla dvojica muškaraca. Oni su im tražili da ustanu sa stolica i odu, a kako su odbili napali su Dušana. Prema njegovim rečima, tukli su ga po glavi i telu.