12.06.2024.

13:43

Foto: Shutterstock/Miloš Rafailović

Hronika

Konobarica prokockala pazar, pa prijavila pljačku! Biće optužena za dva krivična dela

Kako prenose mediji konobarica je prijavila da su je nepoznati razbojnici opljačkali kada se vraćala kući posle posla i oteli joj 800 maraka pazara iz kafića u Srpcu u kojem je zaposlena. Ipak istragom je utvrđeno da je ona pazar ukrala i prokockala.

U Policijskoj upavi Gradiška navode da je razbojništvo prijavljeno noćas nešto pre 2 sata, a navodna žrtva je prijavila da je nepoznati razbojnik napao u Gornjim Karajzovcima i ukrao joj pazar. 

- Postupajući po prijavi, a na osnovu niza operativnih i istražnih mera i radnji, policijski službenici PU Gradiška su utvrdili da je A.T. iz Gornjih Karajzovaca ukrala novac iz kase ugostiteljskog objekta gde je zaposlena i isti potrošila, te lažno prijavila da joj je novac ukraden, odnosno lažno prijavila razbojništvo- saopšteno je iz PU Gradiška.

Policiji je njena priča od prvog trenutka bila sumnjiva i kada je utvrđeno šta se desilo konobarica je priznala šta je uradila.  

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv A.T. podnese izveštaj za krivična dela krađa i lažno prijavljivanje krivičnog dela.