13.06.2024.

10:25

Foto: facebook/Vatrogasci Prijedor - Fire Station Prijedor

Hronika

Suvozač poginuo, vozač teško povređen! Jeziv udes u Republici Srpskoj (FOTO)

Policijska uprava Prijedor saopštila da je Е.V. iz ovog grada poginuo u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, u mestu Srednja Lamovita, dok je njegov sugrađanin D.R. teško povređen.

Povređeni je upravljao automobilom "pežo", u kojem je nastradali bio suvozač, a u nesreći je učestvovala i "škoda" kojom je upravljao M.P. iz Prijedora.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške telesne povrede zadobio je vozač D.R. koji je zbog težine povreda prevezen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok je suvozač iz istog vozila Е.V. iz Prijedora smrtno stradao - saopšteno je iz PU Prijedor.

Podsetimo udes je policiji prijavljena juče nešto pre 17 sati.

Informer

Svedoci tragedije su izjavili da je do sudara došlo kada je jedan automobil krenuo u preticanje i u punoj brzini se zakucao u automobil koji je u tom trenutku pokušao da skrene

Informer

Koliko je sudar bio silovit najbolje pokazuje činjenica da se "pežo" isprevrtao i završio totalno uništen na krovu u njivi pored puta. Nastradalog suvozača iz smrskanog vozila morali su da izvuku vatrogasci.