13.06.2024.

22:16

Foto: Shutterstock/printskrin Worldofvolly

Hronika

Roditelji tvrde da je ovo žena koja je pretukla nastavnicu biologije! Otkriveni novi detalji stravičnog nasilja u OŠ "Jovan Dučić"! (FOTO)

Roditelji iz škole u kojoj se odigrao ovaj nemili događaj, potvrdili su našoj redakciji da se radi o pomenutoj A. R., ćerki jednog od vlasnika košarkaškog kluba u Beogradu.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Posetimo, napad se dogodio tako što je majka učenika udarala nastavnicu, oborila je na pod i zatim psovala, šutirala, čupala i udarala nastavnicu tako da su joj naočare pale na pod.

Upućivala joj je pretnje koje se direktno odnose na život i zdravlje - "Ne čuje te niko!", "Nećeš živa izaći", "Ne znaš na koga si se nameračila", "Prebiću te", "Ubiću te".

Informer

 

Uz stravične pretnje, A. R. joj je upućivala i vulgarne psovke, a neprestano ju je šutirala i pretila da živa neće izaći.

Kako smo ranije pisali, odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” sutra neće biti nastave u toj školi.

- Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najpre deci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima poveravamo svoju decu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše dece u njihovim i našim rukama - navodi se u dopisu Saveta roditelja O.Š. “Jovan Dučić”.