14.06.2024.

13:57

Foto: Foto: Printscreen/TV Happy

Hronika

Kik-bokser osuđen na kućni zatvor! Zlostavljao konobara zbog papagaja!

Ovo je bilo ponovljeno suđenje, pošto je Apelacioni sud ukinuo prethodnu presudu od deset meseci i naložio dodatno utvrđivanje činjenica.

Ukoliko ova presuda bude potvrđena, Vidoviću je ostalo da odsluži još dva meseca zatvora, pošto se od hapšenja u novembru mesecu prošle godine nalazi u pritvoru.

Hofman je skrenuo pažnju javnosti na sebe, nakon što je osvanuo snimak na kom se vidi kako maltretira konobara u poznatom restoranu u Irigu i to zbog papagaja. 

On je tokom sudskog postupka negirao krivicu:

- Ja sam u zatvoru zbog neslane šale i nisam sa svojim ćerkama i porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Snimak je isečen, ni jednom ga nisam udario. Pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio. Imao sam i prethodno slične skečeve na društvenim mrežama. Konkretno ovaj nije sačinjen mojim telefonom, isečen je, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko je.

Miljan je uhapšen 10. novembra 2023. u jednom poznatom tržnom centru u Beogradu, zajedno sa bratom Ljubanom, nakon što su društvenim mrežama počeli da kruže uznemirujući video-snimci.

Prvo osnovno tužilaštvo spovelo je istragu protiv braće Hofman i na kraju podiglo optužnicu samo protiv Miljana, dok se od krivičnog gonjena njegovog brata odustalo. Ljuban je još ranije pušten iz pritvora kao slobodan čovek.