15.06.2024.

13:42

Foto: M.O.

Hronika

U Stojankinu kuću ušla kroz baštu, a tvrdi da se ovo dogodilo! Novi detalji iz istrage ubistva u Srpskoj Crnji

Kako je ranije saopštila zrenjaninska policija, zločin se dogodio 30. aprila, a osumničena D.K. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu. 

Istragom je utvrđeno da je D.K. u kuću u Partizanskoj ulici u Sprskoj Crnji ušla kroz baštu, a onda su se ona i Stojanka žestoko posvađale i potukle.

- Osumnjičena je u jednom trenutku objasnila da ona nije ubila komšinicu. Ona tvrdi da su se one posvađale, potukle i da je u jednom trenutku gurnula Stojanku koja je pala i glavom udarila u beton i na mestu ostala mrtva - kaže sagovornik iz istrage.

Informer

Inače kako saznajemo ova izjava osumnjičene je kontradiktorna dokazima pronađenim u kući ubijene. 

- Tokom uviđaja u sobi je na više mesta pronađena krv, a pronađen je i oklagija za koju se sumnja da je korišćena u zločinu - objasnio je naš sagovornik.

Komšije kažu da je policija dronom snimala dvorište ubijene Stojanke, ali i odnela dosta dokaza iz njene kuće, ali i kuće osumnjičene.

Informer

- Odneli su nekoliko pari papuča. Valjda će da traže tragove krvi na njima. Svašta smo čuli posle hapšenja, a svi ovde u komšiluku dobro znamo da se Stojanka stalno žalila da je komšinica potkrada, a to je znala i ona - kaže komšija iz ulice.