16.06.2024.

14:24

Foto: Prinscreen/Treće osnovno javno tužilaštvo

Hronika

Isekao čoveku gume na vozilu pa ga jurio nožem: Nasilniku iz Zemuna nakon saslušanja određen pritvor

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 13.06.2024. godine u Zemunu, isekao nožem gume na automobilu oštećenog dok su se unutra nalazili oštećeni, njegova supruga, drugarica i njeno dvoje maloletne dece, sve vreme upućujući pretnje oštećenom da će napasti na njegov život i telo.

"Po prijavi građana policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli okrivljenog kako sa nožem u ruci juri oštećenog, nakon čega je lišen slobode. Na saslušanju pred javnim tužiocem okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećene, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor."saopštilo je tužilaštvo.

Informer

ilustracija

Podsetimo, muškarac M.K.  uhapšen je u četvrtak jer je u Zemunu sekao gume na automobilu u kom je bila porodica sa maloletnom decom.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a dobio je i prijavu za ugrožavanje sigurnosti.

On je nožem isekao gume na vozilu oštećenom B.K. god dok se u njemu nalazio sa suprugom i maloletnom decom, a zatim ga nožem jurio, preteći da će ga ubiti.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.