18.06.2024.

12:31

Foto: Informer

Hronika

Kuća užasa postala ukleta kuća! Gde su živeli Martina i Lav sada niko ne sme da primiriši, čim čuju priču beže glavom bez obzira (FOTO)

I nakon ovoliko vremena jezi u ulici u Petrovaradinu gde je ova porodica živela ne jenjava.

Ekipa Informera je posetila kuću u kojoj su Lav i Martina otrovali svoje dvoje dece. Osim jeze i tišine, sve ostalo je isto. Čak i vrata doma nekada četvoročlane porodice i dalje su zapečaćena, a kako komšije kažu niko se i ne usuđuje da otvori ta vrata niti može.

- Od kada je policija zapečatila vrata, ona tako stojem niko im se nije čak ni probližio. Znam da su neki ljudi želeli da iznajme dole stan, ispod stana gde su Martina i lav živeli, ali kada su čuli priču, pobegli su glavom bez obzira, bukvalno - rekla je komšinica.

Komšije kažu da u glavnu kuću su se uselili neki ljudi, ali da niko ne zna ko su ni šta su i da je uglavnom kuća ostala u senci jezivog zločina.

Podsetimo, Martina i Lav su, nakon što su ubili svoje dvoje maloletne dece u kući u kojoj su živeli u Petrovaradinu, zajedno otišli i držeći se za ruke skočili sa 17 sprata solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman.