18.06.2024.

14:05

Foto: Foto: Printscreen/Bačkopalanačke vesti, Beta

Hronika

Beograđanka pod stalnim nadzorom lekara: Skočila kroz prozor u Bačkoj Palanci bežeći od nasilnika

Kako je Informer ranije izveštavao J.Z. je nađena ispre zgrade u Ulici braće Ribnikar u Bačkoj Palanci.

- Žena je primljena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine nakon što je doživela višestruke povrede glave i tela usled pada sa visine. Najozbiljnija povreda je trauma lumbalnog segmenta kičmenog stuba - rekli su nam u pomenutom zdravstvenom centru i dodali: 

- Pacijentkinja je nakon pada hitno transportovana u UC UKCV, gde je odmah podvrgnuta inicijalnoj dijagnostici koja je uključila kompletno radiološko snimanje i neophodne laboratorijske analize. Po završetku primarnog hirurškog zbrinjavanja, čiji je cilj bio stabilizacija opšteg stanja, pacijentkinja je u stabilnom stanju premeštena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju - kažu u Kliničkom centru. 

Informer

 

Prema njihovim rečima J.Z. će na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju biti podvrgnuta daljem konzervativnom i operativnom lečenju.

- Trenutno se nalazi pod stalnim nadzorom našeg specijalizovanog tima lekara koji će se pobrinuti za sve potrebne procedure u cilju njenog oporavka - objasnili su u KCV.

Informer

 

Podsetimo, ubrzo pošto je J.Z. prevezena u bolnicu, uhapšen je V.K. zbog postojanja osnova sumnjе da jе učinio krivično dеlo zlostavljanjе i mučеnjе.