19.06.2024.

16:42

Foto: RINA

Hronika

Šok, pretučena nije prijavila nasilnika! Policija traga za mladićem koji je usred Čačka tukao devojku (VIDEO)

Nasilje mladića nad devojkom, pri čemu se na snimku vidi kako je on tuče, šutira i pljuje, niko nije prijavio policiji, pa čak ni žrtva nasilja.

Ovu informaciju su potvrdili u Policijskoj upravi a i u Osnovnom javnom tužilaštvu koje bi kao nadležno trebalo da postupa u ovakvim situacijama. 

Ali ako je suditi prema izjavama nadležnih ovaj uznemirujući snimak nasilja neće ostati bez konačnog epiloga. Kako nam je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu, oni su i bez prijave reagovali čim se snimak pojavio na portalima.

- U vezi snimka koji se nalazi istaknut na internet izdanjima pojedinih dnevnih novina , a koji ukazuje na postojanje nasilničkog ponašanja, Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku nije podneta nijedna krivična prijava vezano za predmetni događaj - navodi se u dopisu Vladimira Perišića, portparola OJT. 

Policiji je izdat nalog da pronađe počinioca, ali i žrtvu, kao i da proveri da li se devojka javljala za lekarsku pomoć ovdašnjim zdravstvenim ustanovama. 

- Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja Osnovno javno tužilaštvo u saradnji sa MUP-om RS, Policijska uprava u Čačku, preduzima sve aktivnosti u cilju najpre identifikovanja lica koja se na predmetnom snimku vide kao učesnici, a potom i činjenica vezanih za taj događaj - zaključio je Perišić.