19.06.2024.

17:04

Foto: Društvene mreže

Hronika

Sutra sahrana ubijenog Tutinca: Cimer ga zaklao, policija u stanu zatekla jeziv prizor

Pa da podsetimo, jezivi zločin dogodio se u četvrtak kada je, kako se sumnja, osumnjičeni Adnan H. državljanin Bosne i Hercegovine nakon svađe, zverski pretukao, a zatim zaklao Zečevića, kog je potom isekao na komade.

- Obaveštavamo rodibinu i prijatelje da je naš dragi Nenad Zečević tragično preminuo u 50. godini života. Sahrana dragog nam pokojnika će se obaviti 20. juna 2024. godine u 13 časova na gradskom groblju kod stare crkve u Tutinu - umrlicu su potpisale dve ožalošćene porodice.

Informer

Kako dodaje sagovornik, posmrtni ostaci nakon obdukcije koja je utvrdila od kojih povreda je nastupila smrt Nenada Zečevića stigli su u Tutin, gde će sutra biti ispraćen na večni počinak.

Kako je ranije ispričao Safet K. prijatelj ubijenog Tutinca zločin se dogodio u stanu Nenad Zečevića.

- Nenad je živeo sa cimerom koji je rumunski državljanin, a kako Adnana H. nije imao krov nad glavom, naša dobrica ga je primila kod sebe na konak i živeli su svi zajedno. Tod dana, navodno, Adnana H. se posvađao sa Nenadom i počeo je da ga tuče u stanu, a rumunskog državljanina je izbacio napolje - između ostalog je tada rekao naš sagovornik, pa dodao:

- Rumun je tada prespavao u kolima u blizini stana, a Adnan H. je navodno od batina unakazio Zečevića, kog je zatim zaklao. Ni tu se ubica nije zaustavio nego je žrtvu isekao na komade.

Informer

Sutradan je rumunski državljanin došao u stan kako bi se spremio za posao, ali mu je tada Adnan H. rekao: "Ja sam ubio Nešu!" i pobegao iz stana. Rumunsi državaljanin tada je prema rečima Safeta K. otišao na posao, da bi tek na pitanje gazde gde je Zečević naveo da je on ubijen.

- Čovek se izbezumio, pozvao je policiju i tada su u stanu zatekli jezivu scenu. Krvi je bilo svuda po stanu... - rekao je sagovornik pre dva dana.

Osumnjičeni za ubistvo je pobegao, ali je efikasnom akcijom nemačkih istražitelja ubrzo lišen slobode. Detaljnom istragom utvrdiće se motiv ovog jezivog zločina u Nemačkoj. Nakon što je objavljena vest da je Nenad Zečević ubijen njegovi mnogobrojni prijatelji i poznanici oprašatli su se od njega na društvenim mrežama gde su imali samo lepe reče za njega.