20.06.2024.

17:35

Foto: printscreen/Sremska TV

Hronika

Radnik izgoreo u fabrici u Šidu! Telo Perice Juroševića pronađeno u zgradi! (FOTO, VIDEO)

Oglasila se i opština Šid povodom tragedije: "Sa žaljenjem obaveštavamo građane da je u požaru koji je danas u prepodnevnim časovima izbio u fabrici Evrojug u Šidu tragično nastradao naš sugrađanin, Perica Jurošević, radnik ove fabrike. Opština Šid, u ime svih građana, izražava iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima. U ovom teškom trenutku, delimo njihov bol i tugu".

Požar je lokalizovan je lokalizovan, ali dežurstvo će biti na snazi tokom cele noći kako bi se sprečilo eventualno ponovo izbijanje vatre.

Informer

Perica Jurošević je nastradao u požaru

Požar je izbio danas u popodnevnim satima, a vatrogasne ekipe su ubrzo stigle na lice mesta. Uprkos njihovim naporima, vatra se brzo širila, zahvatajući sva četiri magacina fabrike. Prema informacijama, radnici su prvobitno pretpostavili da su svi izašli iz ugroženog područja.

Međutim, jedan od radnika prijavio je da postoji sumnja da se njihov kolega još uvek nalazi unutar zgrade. Vatrogasci su pretražili prostor i nažalost, pronašli izgorelo telo nesrećnog radnika P.J (40) pre samo pola sata, objavio je portal Ozon.rs.

Uzrok požara još uvek nije poznat, ali istraga je u toku.