22.06.2024.

08:11

Foto: Shutterstock

Hronika

"Opel" pokosio putare u Leskovcu pa se zakucao u lokal! Teško povređeni radnici hitno primljeni u bolnicu, jednom se lekari bore za život

Kako izveštavaju lokalni portali do udesa je došlo na uglu Svetoilijske i ulice  Miloša Obilića kada je vozač "opel astre" pokosio radnike JKP "Komunalac" koji su radili na putu.

- Radnici su bili angažovani na iscrtavanju, odnosno obeležavanju horizontalne putne signalizacije i propisno obeleženi, kada je vozač svojim vozilom naleteo na njih, a zatim se udario u obližnji lokal- kažu nezvanično iz policije.

Na lice mesta su odmah pored policije izašle i ekipe Hitne pomoći koje su povređene transprotovale u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu. 

U udesu su povređena dva radnka "Komunalca" a i jedan od njih je zbog težine povreda odah transprotovan u UKC u Nišu i lekari sve čine kako bi mu spasili život. 

Policija je obavila uviđaj, ali za sada nije saopšteno kako je tačno došlo do ovog udesa. Inače na društvenim rmežama su se odmah pojavili brojni komentari na vest o udesu i vežina Leskovčana je prokomentarisala da je ugao Svetoilijske i ulice Miloše Obilića već godinama unazad jedna od najrizničnijih u tom gradu i da se često dešavaju tragedije, pogotovo kako kažu u noćnim satima kada vozači "jure kao ludi".