25.06.2024.

11:10

Foto: Foto: Pixabay, Rina, Shutterstock

Hronika

Sasuo u Branislavu 22 metka! Majka nastradale žene progovorila za medije: "Pričala mi je da se plaši da ga ostavi"

Branislavu je suprug na radnom mestu u školi, čiji je bila direktor, usmrtio sa 22 metka, kao i vozača u školi sa kojim je navodno otpočela i vezu.

Majka Olga se seća tog jutra i kaže da njena ćerka nije bila srećna u braku.

- Ona je otišla na posao i ništa nismo znali. Došao je jedan prijatelj i rekao da je bila pucnjava u školi. Ja sam brzo pozvala i rekli su mi da je istina. Kada sam došla videla sam ga kako sedi i puška je bila pored njega. Ali ga nisam pogledala, niti mu reči rekla - rekla je Olga.

Međutim, ni posle četiri godine pravda nije zakucala na vrata. Sudski proces je u toku pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, a Olga kaže da je sve više nestrpljiva, kao i deca pokojne Branislave.

- Ja sam osoba koja jako veruje državnim organima. Drugo, jako sam vam zahvalna što me pitate, ne zbog mene, ali da se zakon uzme u svoje ruke. Dajte da nešto učinimo da sutra, prekosutra, koliko je već žena izgubilo živote od istih posledica za ove četiri godine. Znači male su kazne - istakla je Olga.

Branislava je prema rečima njene majke više puta planirala da ostavi supruga, ali se toga plašila. Nažalost, kada je to učinila, sve se završilo kobno.