26.06.2024.

12:33

Foto: printscreesn 192

Hronika

Detalji brutalnog prebijanja u Šipovu! Zajedno sedeli i pili, a onda krenuo haos, uhapšeno šest batinaša među njima i Beograđanin

Brutalno iživljavanje odigralo se u ponedeljak uveče kada je više muškaraca sedelo i pilo ispred kuće Dragana J. u Vidovdanskoj ulici.

Za sada još uvek nije utvrđeno kako je došlo do premlaćivanja Dragana J. ali se pretpostvalja da su se okupljeni prvo posvađali i da su onda svi okupljeni nasrnuli na njega. 

Dragan je zatečen u besvesnom stanju sa brojnim povredama i nakon ukazane pomoći u Domu zdaravlja u Šipovu je transportovan u UKC Republike Srpske u Banjaluci gde su lekari konstavovali povrede opasne po život i on je zbrinut u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje.

Kako su saopštili iz policije uhapšeni su Željko L., Zorana N., Srđana M. te M. A. i O. V., svi iz Šipova i S.P. iz Beograda. Nezvanično saznajemo i da Zoran N. ne boravi u Šipovu, već u Srbiji te da je navodno u rodni grad došao na odmor.

- Dosadašnja istraga ukazuje na to da su oni to veče svi zajedno pili i da su se posvađali zbog nečega. Došlo je do sukoba i tuče tokom koje je više osoba tuklo Dragana J., a nakon što su ga pretukli, ostavili su ga da leži i pobegli sa lica mesta - rekao je izvor blizak istrazi.