27.06.2024.

20:42

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Zašto su Kostini roditelji želeli da on savršeno puca?! Advokat Roskić: Njegovo svako zrno je pogodilo ono što je hteo!

Do sada je doneta jedna presuda u ovom slučaju, i to vlasniku streljane u kome je Vladimir Kecmanović, sa instruktorom, obučavao mladog Kostu da puca.

Kosta Kecmanović je do te mere bio precizan kada je pucao u decu da su i stručnjaci ostali nemi nakon najveće tragedije u modernoj srpskoj istoriji.

Advokat Radiša Roskić gostujući jutros na TV Pink tim povodom je postavio i logično pitanje - zašto su Kostini roditelji toliko insistirali da maloletno dete uči da puca.

Informer

Vladimir je sina vodio u streljanu iako je dete

- Vraćamo se na suštinsko pitanje, koji je motiv da roditelji svoje dvanaestogodišnje dete do te mere savršeno obuče u rukovanju vatrenim oružjem. Mali Kosta je, složićete, pokazao vrhunsko poznavanje oružja i poznavanja situacije. Njegovo svako zrno pogodilo je ono što je gađao - kazao je jutros Roskić.

Informer

Ubio nevine učenike iz školske klupe i čuvara

U krvavom piru Koste K., nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece, piše Republika.