29.06.2024.

23:07

Foto: Foto: RINA

Hronika

Komšije potvrdile: Tačno je da ubijeni vehabija ima bebu! Misterija gde su sad supruga Besa i dete

Kako kažu, Miloš je godinama bio čudan, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da je u stanju da puca u žandarma:

- Od malena se ponašao drugačije. Mnogo je dece njegovih godina u selu, ali on se ni sa kim od njih nije družio. Niko mu nije dolazio. Oženio se tom nekom ženom i viđali smo je kako putuje autobusom sa maramom na glavi. Imaju malo dete, možda tek godinu dana ima. Njega sam video pre 15 dana tu u kući. Bio je u poseti, doputovao iz Novog Pazara. 

Seljani kažu da u toj kući živi samo Milošev otac Zoran. Njegova supruga, Miloševa majka, je bolesna i nju ne viđaju. Veruju da je u bolnici.

- Znam Zorana. Vredan i čestit čovek. Radio je na placu kod pokojnog Sanje Ilić, lidera grupe 'Balkanika'. Kosio je travu i šta je trebalo na održavanju. Znam da mu je teško palo što je Miloš promenio veru. I on i supruga su dobri ljudi i pravoslavci - priča jedan od njih.

Miloš Žujović je pre dve godine prešao u islam i postao Salahudin. Preselio se u Novi Pazar i tu se skućio sa suprugom Besom koju je doveo iz Plava. Komšije su potvrdile da su živeli tiho i neopaženo te da je on radio kao dostavljač.

Stan u kojem su živeli je takođe danas pretresla policija i u njemu nije zatekla nikog, sem gomile otpada i dečijih pelena. Misterija je gde se trenutno nalaze žena i beba.