01.07.2024.

18:04

Foto: Foto: Društvene mreže.

Hronika

Vehabija se oglasio na dan terorističkog napada! Senad Ramović bio na molitvi gde se veliča islamska država, poslao i poruku! (FOTO)

Istog dana kada je Miloš Žujović (25) iz Mladenovca ispalio samostrel u žandarma Miloša Jevremovića (34) ispred izraleske ambasade, Ramović je objavio snimak molitve vehabija iz jednog objekta u kome na zidu visi zastava islamske države!

Informer

Bio na molitvi sa vehabijama u Novom Pazaru

Pored toga, on je svojim pratiocima odgovarao na poruke. Na pitanje jednog pratioca "koji je ono daidža što sedi na klupici", Ramović raspoloženo odgovara: "Ne smemo to da otkrijemo".

Na konstataciju svog drugog prijatelja koji poručuje: "Brat Senad. Ima nas u rezervi još dosta, mora da nas krije, haha", Ramović odgovara lajkom znakom odobravanja!

Na snimku u kojem se Ramović i tridesetak ljudi, obučenih kao vehabije, klanjaju Alahu, vidi se i čovek koji izgovara molitvu, kao i  mladić koji ga u tome prati.

Informer

Ramović je bio na molitvi sa istomišljenicima u Novom Pazaru

Ramović je u bekstvu od terorističkog napada u Beogradu, a policija ga nije našla u njegovom stanu u Novom Pazaru. Umesto toga, pronađene su sablje, noževi, sekira, zastava islamske države i poruke. 

Ministar policije Ivica Dačić rekao je da je Ramović pretio sekirom policajcima ako mu dođu u kuću.