05.07.2024.

11:29

Foto: RINA

Hronika

Puklo je kao da se srušio avion! Devojka povređena u stravičnom sudaru u Čačku, vozač škode bio pijan

Saobraćajna nezgoda na kružnom toku bila je toliko silovita da je automobil škoda skoro potpuno bio razlupan, a aktivirali su se i vazdušni jastuci.

- Mladić koji je upravljao vozilom bio je pod dejstvom alkohola, izmereno mu je oko 1.5 promila. Čitav slučaj predat je nadležnom tužilaštvu, na dalje postupanje - kratko je za RINU potvrdio izvor iz policije.

Informer

Ovaj saobraćajni incident izazvao je veliki revolt kod građana jer se radi o jako frekfentnoj gradskoj saobraćajnici, gde u svakom momentu ulicu prelazi veliki broj ljudi, među kojima i veliki broj dece.

- To je tako snažno puklo, da sam pomislila da se srušio avion, Prestravili smo se, a potom izleteli napolje i videli zaista jezivu scenu. Zgrozilo nas je što se sve desilo u poslepodnevnim časovima. Tu je uvek puno prolaznika, puno automobila. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija. Mladiću koji je vozio želimo brz oporavak i pamet u glavu, da pijan više nikada ne seda za volan -  kaže radnica jedne od obližnjih poslovnih objekata.