07.07.2024.

17:32

Foto: Informer/Facebook

Hronika

Ovo je muškarac za kojim se traga na Savi! Nestao nakon sudara broda i čamca (FOTO)

Pripadnici policije već dva dana tragaju za njim, a tragedija na Savi potresala je sve prisutne, nakon što je na površinu vode isplivao muškarac koji je pokušavao sve vreme da pronađe svoju suprugu Jadranku i kuma Srđana.

Nažalost, Jadrankino telo isplivalo je kod Save promenade nekoliko sati nakon suadara broda i čamca, dok se za Srđanom još uvek traga.

- Prizori su bili jezivi, nesrećni čovek je non-stop dovikivao ime njegove Jadranke i kuma Srđana, ali njih nigde nije bilo... Ronioci su pretražili dosta toga odmah to veče i Jadrankino telo je isplivalo, ali od Srđana ni traga još uvek - kaže izvor i dodaje da je nestali Srđan jako voleo da plovi Savom i da ovo nije prvi put da su se družili upravo na reci.

Informer

- Srđan je mnogo voleo reku, a sad ga nema... Svi smo u čudu kako niko od njih nije uspeo da odreaguje na vreme i da se izbegne ovo do čega je došlo, velika je ovo tuga, dve porodice su zavijene u crno - dodao je naš sagovornik vidno potresen.

Informer

Kako smo već pisali, žena čije je telo pronađeno kod Save promenade je Jadranka Mor, bavila se knjigovodstvom, a njena porodica i prijatelji potpuno su skrhani bolom zbog tragedije koja ih je zadesila.

O tome ko je žena čije je telo nađeno pročitajte u posebnoj vesti.

- Jadranka je bila divna žena, porodična, vredna i radna. Njen suprug je uspeo da se spasi, ali je to veče izgubio i ženu i kuma, ne smem ni da zamislim kako je njemu, velika tuga - kažu poznanici stradale žene za Kurir i dodaju da ovako nešto ni u najgorim košmarima nisu mogli da sanjaju.