09.07.2024.

10:44

Foto: Tanjug/Zoran Sinko/Masha Bandjur

Hronika

Kada sam video decu... Emotivna ispovest heroja Srbije uživo na Informer TV: Sa knedlom u grlu govorio o susretu sa sinom i ćerkom!

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović, junak Srbije, kojeg je Miloš Žujović, konvertit koji je potom uzeo ime Salahudin upucao samostrelom u vrat, bio je gost Info jutra na Informer televiziji.

Žandarm je tom prilikom pravovremenom reakcijiom likvidirao teroristu i sprečio potencijalni masakr. Inače žandarm je otac dvoje dece, sina od dve godine i ćerkice od osam meseci, a sada je opisao i kako je izgledao susret sa njima nakon što je izašao iz bolnice.

- Ne može se opisati kako je izgledao susret posle izlaska iz bolnice, to su velike emocije - rekao je Miloš.

On je istakao da se nada da se više nikada neće ponoviti nešto slično ne njemu, nego nikome u našoj zemlji.

- Nije mi se nikada desilo ništa slično, nadam se da se više nikada neće nikome dogoditi. Živimo u takvom vremenu kada se takve stvari dešavaju. Ja sam samo radio svoj posao - istakao je Jevremović.

Potom se osvrnuo i na dan kada se sve desilo.

- Prva asocijacija na taj dan je to zbrinjavanje u Urgentnom centru, doktori su uradili fenomenalan posao. Najvažnije je bilo da se sve dovede u normalnu, imao sam rizičan zahvat, to doktori bolje znaju. Hvala im što su tako odreagovali - rekao je.

Nije želeo mnogo da govori o onome što se desilo ispred izraelske ambasade, ali se u nekoliko rečenica prisetio tog dana.

- Mi smoramo uvek da smo na oprezu, ne mogu da kažem da sam odmah prepoznao da je opasan. Stalno nam ljudi prilaze da nas nešto pitaju, mi se trudimo da budemo ljubazni. Ne mogu da kažem da je bio odmah sumnjiv, postao je sumnjiv kada se vratio drugi put i tada se desilo to što se desilo - zaključio je Jevremović.