10.07.2024.

08:33

Foto: Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Hronika

Drama sa srećnim krajem u Pančevu! Posle višesatne potrage policija pronašla starca koji je pao sa bicikla i povredio se

Kako je objavljeno na Instagram stranici Zdravo Pančevo stariji muškarac se izgubio između naselja Stara Misa i Misa, kada je pao sa bicikle u kanal pored puta i povredio se. 

On je, mobilnim telefonom, uspeo da pozove komšije i kaže im šta se desilo, ali nije mogao da kaže gde se nalazi i samo je opisivao ono što vidi, šumu i njive, kukurz i suncokret.

Komšije su se odmah dale u potragu, ali kako nisu mogle da ga pronađu, a već je počeo da pada i mrak, oni su pozvali policiju i ubrzo je više patrola češljalo okolinu Pančeva.

Već je pao i mrak kada je jedan od policajaca koji je učestvovao u potrazi pretpostavio na osnovu opisa koji je nestali dao da se on nalazi u njivama na putu od Mise ka Dolovu.

Ova pretpostavka se pokazala kao tačna i policajci su, na desetak kilometara od Mise, verovatno u poslednjem trenutku pronašli iznemoglog starca koji je pored povrede od pada i dehidrirao od velike vrućine i celo popodne nije popio ni kap vode.